Add Value
Academie

Zelf aan de slag met Value- en Kostenmanagement? Wij geven trainingen, introducties, workshops, presentaties over een breed aantal specialismen. Denk aan Agile, LEAN, Scrum, Human Centered Design, Value Engineering, het maken van ramingen en begrotingen en combinaties van dit alles. Ook kunnen we je coachen om een volgende stap te zetten in de ontwikkeling en toepassing van de verschillende methodieken.

Presentatie en introducties

Wil je jouw organisatie kennis laten maken met een of meer methodieken die waarde toevoegen? Kun je een presentatie gebruiken om je collega’s te overtuigen? Een inspirerend verhaal tijdens een bijeenkomst? Of een verdieping zonder meteen specialist te worden? Dat kan. Wij geven bevlogen presentaties en leggen de achtergrond en toepassingsmogelijkheden van de verschillende methodieken toe. Compleet met theorie en toepassing in de praktijk.

Dit wil ik!

Trainingen

Wil je een van de methodieken echt doorgronden en gebruiken om zelf een specialist te worden? Dat kan. Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen voor kleine groepen. Doeltreffend en effectief!

Dit wil ik!

Workshops

Leren en doen in de praktijk? Dat kan door met ons mee te lopen. Letterlijk. Wij helpen jou met je werk of project terwijl jij leert hoe we dit doen. Zo ervaar, gebruik en leer je Value- en Kostenmanagement in je eigen praktijk en op je eigen werk.

Dit wil ik!
DIT WIL IK OOK